Bàsics de la rebosteria

PASTISSOS AMB AMOR

Autor: CALCAGNO, ELISA

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

Bàsics de la rebosteria

Bàsics de la rebosteria

19,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2016
Colección:
ALTRES CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres. El bescuit de xocolata, la pasta de …

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres. El bescuit de xocolata, la pasta de full, el _cheesecake_, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, _éclairs_ de xocolata, i un llarg etcètera. Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.   _"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"_
Leer más

Más libros de CALCAGNO, ELISA

Más información del libro

Bàsics de la rebosteria

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-497-2
EAN:
9788490344972
Nº páginas:
0
Colección:
ALTRES CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
220 mm
Ancho:
190 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
L'Elisa va néixer a Córdoba, Argentina, on es va graduar en Arquitectura. Tot i això, va canviar de professió per dedicar-se a la seva passió, la pastisseria. Fa més d'una dècada que es va mudar a Barcelona. Allí, juntament amb Sebastián, va crear Florentine Bake Shop, una de les primeres pastisseries americanes de Barcelona. Va heretar l'entusiasme per la cuina de la seva família, i el va perfeccionar a l'École Lenôtre de París, a l'Escola de Pastisseria de Barcelona i a l'Espai Sucre, també de Barcelona. Avui, a més de la seva feina com a pastissera, es dedica a impartir cursos i a col·laborar amb marques comercials confeccionant receptes. En aquest llibre, l'Elisa combina la seva passió per la pastisseria amb la fotografia, una altra de les seves aficions. www.florentinebakeshop.com [1] Links: ------ [1] http://www.florentinebakeshop.com/

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar